Muziek volgens uw voorkeur met 100% dansgarantie!

GENRE MUZIEK BEPALEN MET CONTACTPERSOON FERNAND LIEVERST


Een grandioos muziekfeest vol sfeer en gezelligheid met de muziek die je graag wilt horen.

De avond verloopt zoals we samen zijn overeengekomen. In de vorm van een opdrachtbevestiging laten we niets aan het toeval over. 

Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk!Ook het volume van de muziek ligt in uw handen.

Ik vind het belangrijk dat u aangeeft op welke manier u het feest graag georganiseerd ziet. Met alles wat er op een avond ter sprake kan komen sta ik open voor het geven van advies! Ik let op uw muziekkeuze, maar ook het genre aan muziek waar de voorkeur naar uitgaat.

DJ FER van Lieverst Sound heeft ruime ervaring met het verzorgen van alle muziekgenres voor de jongere- en oudere jeugd.

U kunt zelfs een lijst met verzoeknummers aanleveren, die u absoluut niet wilt missen!


DJ inhuren? Muziek & diskjockey ( DJ FER ) met drive in show Lieverst Sound uit Zwolle

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren voor het ideale feest.  Op een trouwfeest heb je meestal verschillende generaties aan genodigden. De kunst en uitdaging is om iedereen een leuke avond te bezorgen.

 Om alles in goede banen te kunnen leiden, selecteer ik uit een zeer breed repertoire. Van gouden klassiekers tot hedendaagse muziek in ieder bekend genre. In overleg zorgen we voor een vloeiende, gevarieerde mix voor een grandioos dansfeest zoals u het wenst.


Playlist & Verzoeknummers

Op voorhand vraag ik naar muziek die u absoluut niet wilt missen. Hierdoor kan ik me een goed beeld vormen van uw muzikale voorkeur. Ik zet deze nummers dan ook in een aparte lijst, die ik gedurende de avond raadpleeg zodat er op uw favoriete nummers gedanst kan worden.

Tijdens het dansfeest kunnen met u goedvinden verzoeknummers worden aangevraagd. Ik probeer deze dan ook zo snel mogelijk in te passen. Hierbij wordt wel telkens de afweging gemaakt "wanneer" dat het best past.


Openingsdans

Indien u een op-maat-gemaakte openingsdans/mix wensen, kunt u eveneens bij mij terecht. Regelmatig vragen koppels mij om een mini-mix te maken voor hun gekozen "openingsdans".

Klik op bovenstaande foto voor live beelden.


Sketches & voordrachten

Het feesten niet nodeloos onderbreken als het een echt TOP dansfeest moet worden. In gezamenlijk overleg bepalen we wat de beste strategie is voor een TOP feest waar u met veel plezier op terug kijkt. 

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info