LIEVERST SOUND ZWOLLE MET ALLROUND DJ FER

DJ GEZOCHT | DJ BOEKEN | DJ HUREN | DJ INHUREN | ALLROUND DJ


- Professionele DJ's met A-merken aan apparatuur voor een lage prijs.

- Jouw uitgangspunten zijn de basis voor de perfecte dienstverlening.

- 27 Jaren ervaring.

- Prettige open communicatie.

- Vaste prijsgarantie.

- De juiste DJ voor jouw evenement.

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek.

- Bij Lieverst Sound geldt: afspraak is afspraak!Lieverst Sound met 27 jaren ervaring levert professionele DJ's en allround drive-in shows met een grote passie voor muziek.

Ik verzorg met veel enthousiasme en passie graag jouw dansfeest en doe mijn uiterste best om er een geslaagd evenement van te maken.

Naast allround en gespecialiseerde DJ kun je mij met een passende drive in show huren; of het nu gaat om 50-, 100-, 200- of 1500 gasten!

Lieverst Sound kan daarbij ook aan vrijwel alle muzikale wensen voldoen; Top-40, Disco & Soul, Dance, House, Trance, Hardstyle, R&B, Hip-Hop, Rock, Nederlandstalig, Après-ski en nog veel meer!

Daarnaast is het mogelijk dat Lieverst Sound de shows verder uitbreidt met videoclips, zangers/zangeressen (uit de omgeving) of inspelen op eventuele andere wensen.

Op jouw feest kan ik u jou alle gemakken voorzien van draadloze microfoons tot LED-dansvloeren, grootbeeldprojectie en nog veel meer!

Op onze site wil ik je graag informeren op welke wijze wij aan de vraag tegemoet kunnen komen.

Ook kun je lezen wat de ervaringen zijn van mijn klanten, waar ik de dienstverlening voor heb verzorgd. Je vindt een uitgebreid fotoalbum (bruiloften en dansfeesten) van feesten die gezelligheid, sfeer en veel dansplezier tonen.Lieverst Sound Zwolle met allround DJ FER hanteert het btw-tarief van 21%

Lieverst Sound draait uitsluitend muzikale hits, die iedereen bekend in de oren klinken. Daarom zijn onze offertes gebaseerd op het tarief van 21% btw. Als wij zelf muziek zouden componeren / maken en dat aan ons publiek ten gehore willen brengen, dan komt u in aanmerking voor het 6% btw-tarief. 

Als u wilt kunt u een optreden van ons ervaren om te bepalen of wij de juiste keuze voor u zijn. Wilt u graag met ons kennis komen maken?

Dat kan in de vorm van een ontmoeting of via ons contactformulier of direct per e-mail naar info@lieverstsound.nl


Allround DJ FER voor feest met prijs & mogelijkheden

Wanneer jullie mij een idee kunnen geven van de plaats, aantal gasten en het al dan niet voorzien van een discobar, kan ik jullie meteen een vaste, all-in prijs opgeven.

Meestal word ik geboekt met discobar.  Indien de zaal hierin reeds voorziet, geen enkel probleem.  Dan neem ik enkel mijn controller & laptop mee en sluit deze op de bestaande installatie aan.

Indien ik zelf licht & geluid dien te voorzien, kan je vertrouwen op degelijk en up-to-date materiaal. Ik investeer enkel in kwalitatief hoogstaande merken.  Er is werkelijk niets vervelender dan ‘geluid’ waar je oren van gaan suizen, terwijl je nog steeds geroezemoes op de dansvloer hoort.Een professionele licht-en geluidsinstallatie moet voor mij voldoen aan hoge kwaliteitseisen.  Ik wil een warme, volle klank op de dansvloer  in de wetenschap dat de mensen aan tafel nog wat tegen elkaar kunnen zeggen.  Op dit vlak sluit ik dan ook geen compromissen.

Mijn verlichting bestaat enkel uit LED lichten.  Geen grote metalen elementen die tevens dienst doen als verwarming, maar strakke LED’s. De hitte op de dansvloer wordt verzorgd door de feestende menigte.

Alles wordt met handbediening aangestuurd, waardoor ik vliegensvlug de “stemming” kan aanpassen. Mijn standaard verlichting bestaat o.a. uit 2 x 4 geluidsbestuurde LED-pars.

Verschillende varianten aan DRIVE IN SHOWS zijn te kiezen voor een grandioos muziekfeest (zie pagina " PRIJZEN). Mijn set-up zet zonder enig probleem 200 gasten in beweging. De gehele installatie wordt uiteraard op voorhand opgesteld en uitgetest.