EXTRA SFEER MET LIEVERST SOUND


Rookmachine

Met rookmachine bedoel ik het type rookmachine dat de traditionele dikke wolken produceert. Het voornaamste doel is om bundels van de gewone verlichting of LED verlichting goed zichtbaar te maken, zodat het maximale uit de lichtshow wordt gehaald.

Toch moet je soms een afweging maken: wil je nog goed door de rook heen kunnen kijken, dan is minder dikke rook wellicht verstandig.

In mijn geval kan ik het handmatig te bedienen en in overleg bepalen we samen het gewenste. Onmisbaar is natuurlijk rookvloeistof, die door veel gasten gecombineerd wordt met geurvloeistof. 

Huurprijs (€ 30,25 inclusief btw). Sneeuwmachine

Voor elke plaatselijke feesttent en après-ski party is de sneeuwmachine de ideale oplossing om het snel en eenvoudig te laten sneeuwen op locatie.

Dankzij zijn compacte formaat en Plug & Play opbouw hoef ik alleen maar de stekker in het stopcontact te doen en je bent klaar om te gaan!

Voor een sneeuwmachine die net aan de 30 centimeter haalt qua lengte heeft hij een ongeloofelijk hoge output. In optimale omstandigheden kan dit kleine machientje namelijk tot wel vijf kuub aan sneeuw produceren!

Binnen no-time ligt u hele dansvloer dus onder een flinke laag sneeuw. Let's get the party started! Deze dienstverlening huur je extra in combinatie met een DRIVE IN SHOW naar keuze.

Huurprijs (€ 30,25 inclusief btw). 


Bellenblaasmachine

Tijd om eens flink te bubbelen met deze BeamZ B500 bellenblaasmachine met ophangbeugel. Door middel van een speciale vloeistof die wordt opgenomen door het bellenblaas-rad, gecombineerd met een ventilator, zorgt deze Skytec voor een flinke hoeveelheid bubbels.

Erg leuk om te gebruiken voor een themafeest, maar natuurlijk ook voor ieder ander feest dat je maar kunt bedenken. Dankzij het stevige handvat neem je de bellenblaasmachine eenvoudig mee van feest naar feest. De robuuste behuizing kan wat dat betreft absoluut tegen een stootje.

Dit maakt de bellenblaasmachine roadproof zodat je hem werkelijk overal mee naartoe kunt nemen! Deze dienstverlening huur je extra in combinatie met een DRIVE IN SHOW naar keuze.

Huurprijs (€ 30,25 inclusief btw). 


Grootbeeldprojectie met beamer + projectiescherm

Er valt genoeg te beleven met beamer in combinatie met projectiescherm. Allereerst is het voor het onderwijs, het bedrijfsleven, fotocollages van bruiloften of gebeurtenissen.

Films in 3D zijn helemaal hot tegenwoordig, en deze beamer ondersteunt vier methodes (frame sequential, frame packing, top-bottom en side-by-side) voor een overweldigende beleving.

De gecreëerde projectie heeft een enorme kleurdiepte van 30 bit (ruim een miljard kleuren). Dus films, presentaties en dergelijke komen optimaal op het projectiescherm terecht. Deze dienstverlening huur je extra in combinatie met een DRIVE IN SHOW naar keuze.

Huurprijs (€ 30,25 inclusief btw).