DJ BEDRIJFSFEEST OF DJ PERSONEELSFEEST IN DE REGIO VAN ZWOLLE


Mag jij dit jaar het bedrijfsfeest voor het personeel organiseren? 


Dan mag een dj bedrijfsfeest tijdens de feestavond natuurlijk niet ontbreken! 


Een bedrijfsfeest dj van Lieverst Sound is lief en ervaren en mixt zonder pauzes de juiste hits en classics aan elkaar voor achtergrondmuziek of dansfeest. Wil je een dj met of zonder apparatuur boeken? Bij Lieverst Sound boek je een drive in show voor je bedrijfsfeest als je indruk wilt maken als organisator! Met DJ FER van Lieverst Sound kies je voor kwaliteit, flexibiliteit en garanties. Wij garanderen een back-up dj bij ziekte en zijn bovendien 28 jaren ervaren met vele muziekfeesten. De beste bedrijfsfeest dj voor de beste prijs inhuren doe je bij ons, zodat jij zelf je handen vrij hebt om mee te feesten!Lieverst Sound beschikt zelf over een een complete licht- en geluidsset voor groot en klein publiek tot 500 personen. Je kunt Lieverst Sound boeken voor verschillende DJ Diensten! In overleg is veel mogelijk. 

 


Lieverst Sound drive in show Zwolle Luxe voor een bedrijfsfeest met DJ FER voor

€ 995,-.


Exclusief reiskosten.

Deze set is ideaal geschikt tot 300 gasten (uitbreiding mogelijk).

De dienstverlening is op basis van 5 uren aaneengesloten.

Je krijgt wat je ziet op bovenstaande afbeelding voor een fantastisch feest! DJ Booth met veel sfeerverlichting en een verlichte dansvloer van 20m2.  Meer m2's is mogelijk tegen meerprijs.

Alle genres muziek naar keuze ter plaatse.

De DJ booth kan qua kleur worden aangepast aan je voorkeur met led verlichting.

Er worden foto's en film gemaakt en naar je toegestuurd via WE TRANSFER!

Indien gewenst mogelijkheden voor extra sfeer ( lasershow, rook-, sneeuw-, bellenblaasmachine ) zonder extra kosten!Liever een offerte op maat voor jouw DJ bedrijfsfeest? 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn