Feest ? DJ inhuren met drive in show
                                                                                                                                           
 

Verlichte dansvloer Zwolle voor veel sfeer en gezelligheid

Een verlichte dansvloer wordt alleen geleverd in combinatie met een drive in show naar keuze van Lieverst Sound!


 

Veel gestelde vragen

 

Kan een verlichte dansvloer buiten worden geplaatst?

 

 

Jazeker. Er zijn echter een aantal belangrijke aandachtspunten;

 • verlichte dansvloer elementen volgen de contouren van de ondergrond. Wanneer het terras, de vlonder of de ondervloer niet egaal is zal de dansvloer, ondanks uitvulwerkzaamheden ook niet egaal te plaatsen zijn.
 • verlichte dansvloer kan alleen worden geplaatst op een stevige, egale en rechte ondergrond. Derhalve zijn zand, gras en grind niet geschikt.
 • direct zonlicht dat op de verlichte dansvloer valt zorgt ervoor dat de verlichting in de elementen niet of nauwelijks zichtbaar is. De zon is natuurlijk feller dan welke andere (LED)lichtbron ook. Pas bij schemering is er weer effect waarneembaar.
 • Verlichte dansvloer elementen bevatten electronica. Een tegel kan tegen een spetter (regen)water. Niet tegen een plensbui. Om veiligheidsredenen is een overkapping noodzakelijk.

 

Mijn feestlocatie bevindt zich op een etage of verdieping en er is geen lift. Kan dat?

Ja. Het is mogelijk om met verlichte dansvloer elementen trappen te lopen. Hieraan zijn echter meerkosten verbonden door de inzet van extra personeel. We gaan samen met de situatie beoordelen. Dat kan vaak al aan de hand van een foto.

 

Ik wil graag een verlichte dansvloer boeken. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer je in het contactformulier op de website jouw gegevens invult (datum feest, gewenste afmeting en type dansvloer, tijden en locatie) ontvang je van ons binnen 1 werkdag een offerte per email. Wanneer je hiermee akkoord gaat gaan wij de verlichte dansvloer reserveren en ontvang je van ons een duidelijke opdrachtbevestiging.

 

Moeten wij zelf nog iets regelen?

Het enige dat wij op locatie nodig hebben is stroom. In de opdrachtbevestiging staat van welk type aansluiting wij graag gebruik maken.
Het komt ook wel voor dat we wat water gebruiken om de verlichte dansvloer nog even te dweilen.
Tussen dansvloer elementen kan vloeistof (bier, wijn, frisdranken, schoonmaakwater) doorlekken op de ondergrond. Neem voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dan de vloeistof in je ondervloer trekt. (bijvoorbeeld door een zeiltje te plaatsen)

  

Kunnen wij de verlichte dansvloer zelf ophalen en terugbrengen?

Nee, wij plaatsen de dansvloer, sluiten deze aan, maken deze schoon en leveren alles keurig netjes werkend en op tijd op. Al deze handelingen zijn bij de prijs inbegrepen.
Hiervoor is een reden. Elk individueel dansvloer element dient fatsoenlijk te worden vervoerd en correct te worden geplaatst en aangesloten om een juiste werking te kunnen garanderen. Ons bedrijf is hier volledig op ingespeeld met een vloot vracht- en bakwagens met laadklep en kundig personeel. Je hebt hier geen omkijken naar.

 

Verlichte dansvloer vanaf € 395,- exclusief 21% btw.

Alle handelingen die nodig zijn om een verlichte dansvloer aan je te kunnen leveren zijn bij ons in de vierkante meter prijzen verrekend. Denk aan logistieke kosten (reiskosten; bus of vrachtwagen en dieselolie) en opslag, personeelskosten, administratieve handelingen en afschrijving. Afhankelijk van de locatie kunnen deze kosten in het, voor ons, minst gunstige geval oplopen tot het minimale orderbedrag. Wanneer wij onder de €375,00 aan het werk gaan kan het dus zijn dat wij geld bij moeten leggen.

 

De verlichte dansvloer

Het voordeel aan verlichte dansvloer is dat deze verlicht is. Jouw gasten kunnen derhalve de zijkanten van de dansvloer erg goed waarnemen. Een bijkomend voordeel is dat alle types erg plat zijn. Hoe meer electronica aan boord, hoe dikker het element. Overigens leveren wij optioneel schuin aflopende randjes rondom de verlichte dansvloeren. Tegen een geringe meerprijs is elk risico dan afgedekt. Bovendien kijkt een schuine rand mooi.

De toplaag van de dansvloeren is van kunststof. Zelfs wanneer hier een biertje overheen gaat blijft kunststof vrij stroef en daarmee veilig.

 


 

 


Patronen verlichte dansvloer Zwolle

"mooi en voordelig" 

 • 4 Vaste kleuren (groen, rood, blauw en geel) op vaste posities met afwisselende patronen.
 • Niet dimbaar.
 • Aansturing middels DMX controller. (meegeleverd)
 • Maximaal 72 watt /m2.
 • 28kgr /m2.
 • 61mm dik. (excl. rubberen voetjes)
 • Element-afmeting: 99x99cm.
 • Lichtsterkte: 7/10

 

 

 

 

 

  

 

 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn