dj huren Zwolle
                                                                                                                                           
 

DJ VERJAARDAG ZWOLLE

DJ FER uit Zwolle voor de DJ VERJAARDAG met jouw muziekvoorkeur om te dansen en te feesten!

 

Jouw 30ste verjaardagsfeest

Je wordt 30 en wilt een DJ inhuren die naar je luistert voor een sfeervol en gezellig dansfeest. DJ FER regelt het voor je. Op deze avond bepaal jij vooraf de muziekkeuze of samen met je gasten in de vorm verzoeknummers op de avond zelf. Eén contactpersoon vóór, tijdens en na het feest. Verjaardag thuis of buiten de deur, Lieverst Sound gaat met je in overleg voor een fantastisch feest. De apparatuur en de verlichting stemmen we af op de feestlocatie. We maken er samen een spetterend optreden van waar je nog lang kunt van nagenieten.

 

 

 

Jouw 40ste verjaardagsfeest

Voor je 40ste verjaardag wil je samen met je familie en vrienden een te gek dansfeest. In overleg bepalen we samen de dansvloer in de woonkamer, tuin of horecagelegenheid. Met een fantastische drive in show kan het feest beginnen. Je wordt maar één keer 40 en dat moet gevierd worden. Het liefst dansend met diegene die je graag om je heen hebt. Als ervaren verjaardag DJ bepalen we samen de uitgangspunten voor het ideale feest. Met de beste hits van nu en de hits uit de jaren 80 en 90 wordt het gewoon fantastisch!  

Swing it out baby!

 

 

 

Jouw 50ste verjaardagsfeest

Je voelt je 30, je ziet er uit als 40, maar het is toch echt 50. Als Abraham of Sarah wil je graag vieren met leuke mensen om je heen. Als je dan een DJ hebt die precies aanvoelt welke muziek er gedraaid mag worden die iedereen kent, dan zou dat toch fantastisch zijn. De hits uit jouw jeugd met al die leuke herinneringen. De lekkerste muziek uit de jaren 70 en 80 waarin jij en je vrienden helemaal los gingen. De goeie ouwe tijd weer doen herbeleven is toch fantastisch. Ook de hedendaagse hits voor de jongere jeugd hebben we in bezit, zodat elke feestganger op je feest kan meegenieten. Ben jij nog net zo lenig in de heupen als toen?

 

 

 

 Jouw 60ste verjaardagsfeest

Je wilt een DJ inhuren die de jongere- en oudere jeugd samen aan het swingen krijgt. Van hedendaase muziek tot muziek uit de jaren 60 en 70 voor een geweldige ervaring. DJ FER neemt je alles uit handen voor een muziekfeest zoals je het graag wenst! Als je zelfs muziek wilt op basis van achtergrond muziek, omdat je ook met elkaar wilt kunnen praten behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Als sfeer en gezelligheid voorop staat voor je, dan bepalen we samen de ideale avond.

 

 

 

 Jouw "Vier 't Leven" feest

Veel sfeer, gezelligheid en lekkere muziek is de basis voor een TOP feest. DJ FER inhuren die de muziek verzorgt voor jouw gasten van jong tot oud. Als iedereen een leuke avond heeft, dan ben ik ook tevreden. Duidelijke communicatie bij aanvang tot het eind voor een fantastisch feest volgens jouw uitgangspunten. Lieverst Sound heeft veel boekingen voor verjaardagen, bruiloften, huwelijksfeesten en af en toe "Vier 't Leven" feesten!

 
Lieverst Sound drive in show Zwolle Basic voor je verjaardag met DJ FER

€ 495,-


Exclusief btw (9%) en reiskosten (€0,28 per km.)

Deze set is ideaal geschikt tot 60 gasten.

De dienstverlening is op basis van 4 uren aaneengesloten.

DJ booth in combinatie met movingheads op 2 witte zuilen. 

Alle genres muziek naar keuze ter plaatse.

De DJ booth kan qua kleur worden aangepast aan jullie voorkeur met led verlichting.

Er worden foto's en film gemaakt en naar jullie toegestuurd via WE TRANSFER!

Indien gewenst mogelijkheden voor extra sfeer tegen meerprijs ( extra verlichting, verlichte dansvloer, laser, grootbeeldprojectie, rook-, sneeuw-, bellenblaasmachine.

<< info extra sfeer >>

 

 

Geen receptieboek, maar een digitaal gastenboek huren? 

Liever een offerte op maat voor jouw verjaardagsfeest met DJ verjaardag FER? 

 

 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn